Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Zwolle in de autorubriek?

Hoezo, wat heeft hij met auto’s? Is zijn auto soms te koop?

Niets van dat alles, de fotograaf van fotostudio Vincent Hartman Fotografie is slechtes een liefhebber en dan met name van het merk Land Rover. Deze blauwe Land Rover 110 heeft hij op het moment dat we dit schrijven al ruim 16 jaar en is een bekend verschijnsel in de regio Zwolle – Raalte.

 

Trouwfotograaf Zwolle

Al vanaf de begin jaren negentig rijdt de Zwolse fotograaf een Land Rover. Hij woonde toen in de Julianstraat, een klassiek woonhuis, met fotostudio op zolder en (toen nog) donkere kamer in de kelder. Twee deuren verderop woonde de schilder van Schildersbedrijf De Twee en hij reed destijds in een paarse (?!) Land Rover Series 2a met een wielbasis van 88 inch. Fotograaf Vincent Hartman, destijds nog voornamelijk actief als trouwfotograaf ging wel eens met hem mee naar off-road evenementen van de of-road club Hannibal en vond het wel grappig. Meer dacht hij er niet over.

Pas toen er een grotere auto nodig was en Vincent zijn ogen had gericht op een Volvo 240 estate opperde de Schilder, waarom geen Land Rover, ik weet er nog een te koop. Het was een 109″ Stage One V8. U raad het al, alleen het starten al deed zijn hart sneller kloppen, wat een geluid!

Fotostudio Zwolle

Inmiddels is de 110 turbo disel die daarna kwam alweer 16 jaar geleden ingeruild voor de blauw 110 csw met 200 TDI motor. Een heerlijke wagen die ook dienst gedaan heeft als trouwauto voor het eigen huwelijk. De fotostudio is inmiddels gevestigd in Heino en gespecialiseerd in productfotografie en reclamefotografie.

 

https://www.studiovhf.com/portret-fotograaf-zwolle