Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Ik wil mijn auto verkopen

Ik was al een tijdje van plan om mijn auto te verkopen en besloot enkele weken geleden om er toch werk van te maken. Ik maakte een leuke advertentie met een hoop foto’s, die ik meteen online zette op verschillende zoekertjessites. Mijn advertentie werd vaak bekeken en ik kreeg wel wat reacties, maar echt geïnteresseerde kopers bleven uit. Ik maakte me al snel wat zorgen en begon me af te vragen waarom mijn wagen niet snel verkocht kon worden, tot ik op de website www.ikdoemijnautoweg.be terechtkwam. Al snel bleek dat dit de ideale website zou kunnen zijn om mijn auto te verkopen. Het systeem leek eenvoudig: Jezelf aanmelden als gebruiker, zoveel mogelijk gegevens over de auto en enkele foto’s toevoegen, en rustig afwachten.

 

Al na enkele uren kreeg ik een eerste bod op mijn wagen, maar dat vond ik aan de lage kant. Ik besloot het bod dus niet te aanvaarden, want dat is ook helemaal geen verplichting. Een dag later bood ik mijn wagen opnieuw te koop aan via de website en alweer kreeg ik een aanbieding, die deze keer wel in de lijn lag van mijn verwachtingen. Ik ging op het bod in en kon meteen contact krijgen met de persoon die het bod had uitgebracht. De transactie verliep heel erg vlot: een keuring voor verkoop was niet nodig en de koper kwam netjes opdagen op het afgesproken moment. Omdat de prijs al vooraf was afgesproken hoefde ik me daar ook geen zorgen meer over te maken en konden we de verkoop makkelijk afronden. Een eenvoudiger manier om mijn auto te verkopen had ik niet kunnen bedenken!

http://www.ikdoemijnautoweg.be

Gerelateerde artikelen

Autoschade makkelijk repareren doe je zo!

Een Auto verkopen? Veil hem!

Mooie occasion kopen