December 15, 2019

Interessante en informatieve artikelen over de auto markt

Wilt uw weten wat de kosten zijn wanneer u uw Amerikaanse auto wilt laten importeren? De prijs van de import is afhankelijk van een aantal punten. Zo spelen natuurlijk de kosten van de auto zelf een grote rol. Ook het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid van het land waaruit u importeert spelen mee in de kosten. Bij een specialist als Marlog Car Handling betaalt u altijd een betaalprijs die bestaat uit de kosten van de auto, de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en motorrijtuigbelasting. Auto import volgens een vast stappenplan, mogelijk gemaakt door gespecialiseerde bedrijven.

De Amerikaanse auto van uw dromen laten importeren naar Nederland

U wilt al uw hele leven een Amerikaanse auto laten importeren, maar u weet niet hoe. Grijp dan nu uw kans en kom langs een van de grootste auto import bedrijven van Europa. Ervaar dat nostalgische gevoel wanneer u door de straten scheurt in uw Amerikaanse bak. Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. Een specialist genaamd Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, maakt het mogelijk. Zij kunnen het volledige importproces voor u verzorgen. Zo rijdt u voor u het weet eindelijk in die ene auto waar u altijd al van droomt. 

Volledige ontzorging door één van de grootste auto import bedrijven

Amerikaanse auto kunt u het best laten importeren door Marlog Car Handling. Wanneer u deze specialist inschakelt voor het importeren van die ene Amerikaanse auto die u graag wilt hebben, weet u zeker dat alles vlekkeloos verloopt. De betalingsbemiddeling, het ophalen, de documentatie, het verschepen, het afwikkelen en het natransport, de specialist neemt het importproces van A tot Z op zijn rekening. En dat is lang niet het enige voordeel dat deze specialist u biedt. Doordat zij veel connecties hebben in havens over de hele wereld en wekelijkse afvaarten bieden, zorgen ze ervoor dat uw nieuwe auto al snel bij u voor de deur zal staan.

 

Auto’s en Motoren