Carlinks
Image default
Horeca

Duurzame disposables online kopen voor uw cafetaria

Wanneer u als eigenaar van een cafetaria disposables online wilt kopen, heeft u het liefst zoveel mogelijk keuze. Op deze manier bestelt u namelijk uw gehele voorraad bij één aanbieder en hoeft u niet op zoek naar verschillende webshops om uw friet en snacks van geschikte verpakkingen te voorzien. Een plastic verpakking is echter niet meer van deze tijd. De Disposable Shop biedt daarom al jaren duurzame disposables van hoge kwaliteit aan die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Zo kunt u hier als cafetaria-eigenaar onder andere terecht voor milieuvriendelijke friet- en snackbakjes van karton en suikerriet.

Maak kennis met de duurzame disposables van deze webshop

De Disposable Shop helpt horecabedrijven, zoals cafetaria’s, graag bij het verduurzamen van hun verpakkingen. Daarom kunt u in deze webwinkel hoogwaardige disposables online kopen die onder andere zijn gemaakt van 100% fair karton. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de bakjes voor friet en snacks biologisch afbreekbaar en FSC-gecertificeerd zijn. Bovendien is het karton na gebruik te recyclen. Daarnaast bestaan veel van de artikelen uit suikerriet, een restproduct dat overblijft na de productie van suiker. Dankzij deze eigenschappen blijft de invloed op onze aarde minimaal. Maar ook voor u als cafetaria-eigenaar biedt het vele voordelen. Zo hebben beide materialen geen invloed op de smaak van uw producten en is suikerriet zelfs geschikt voor de magnetron, oven of vriezer. Daarnaast zijn beide artikelen bestand tegen olie en vet. Ook laat u uw klanten zien dat u nét dat stapje extra gaat.

Bestel uw friet- en snackbakjes van karton en suikerriet

Heeft u hulp nodig bij het online kopen van uw disposables? Dan helpen de medewerkers van dit bedrijf u graag verder. U kunt er bovendien voor kiezen om een persoonlijke offerte op te laten stellen. In het aanbod vindt u tevens bekers en glazen en zakken en tasjes voor uw bestellingen. En serveert u uw friet liever in een friteszak? Ook hiervan is een biologisch afbreekbare variant beschikbaar!