Carlinks
Image default
Dieren

Op maat gemaakte hondenrekken voor elke auto

Wil je een hondenrek kopen dat op maat gemaakt kan worden voor in de auto? Zo’n hondenrek kan natuurlijk eigenlijk niet missen als je een hond hebt, want soms moet je je hond ergens mee naar toenemen. Het is dan belangrijk dat de hond comfortabel in de auto kan zitten, en een hondenrek zorgt voor de nodige veiligheid van de hond. Hoe werkt zo’n op maat gemaakte hondenrek voor in de auto?

 

Hondenrek kopen voor in de auto

Een hondenrek voor in de auto kan voor veel auto’s op maat worden gemaakt. Er wordt dan gekeken naar de precieze afmetingen van het desbetreffende voertuig. Als het hondenrek gemaakt is, kan het vervolgens binnen 15 minuten in de auto geïnstalleerd worden. Gelukkig is een hondenrek ook weer gemakkelijk uit de auto te halen, als je deze bijvoorbeeld een tijdje niet meer nodig hebt. Vaak is een hondenrek dat op maat ook gemaakt is gemaakt van gelast zacht staal, wat vaak wordt afgewerkt met een organische nylon poedercoating. Hierdoor is het hondenrek heel sterk, maar ook nog eens krasbestendig. Voor welke auto’s kan zo’n hondenrek onder andere gemaakt worden? Een hondenrek op maat kan o.a. gemaakt worden voor een Audi, BMW, Chevrolet, Ford en een Land Rover. Vraag het desbetreffende bedrijf voor welke auto’s zij allemaal een hondenrek op maat kunnen maken, vaak hebben ze op maat gemaakte hondenrekken voor elke auto. Over het algemeen staat dit ook vermeld op de desbetreffende website. Heb je bijvoorbeeld een Suzuki? Dan zijn er ook voor dit automerk hondenrekken beschikbaar.

 

Suzuki hondenrek

Als je een Suzuki hebt, dan kan je het beste zoeken op ‘Suzuki hondenrek‘. Let wel op welk type Suzuki je hebt, want dan weet je zeker dat het hondenrek in jouw auto past. De meeste op maat gemaakte hondenrekken kosten rond de €150,00. Bekijk het desbetreffende hondenrek voor de exacte prijs. Dit kan wellicht duurder zijn dan andere rekken, maar op maat gemaakte hondenrekken zijn nou eenmaal heel sterk en duurzaam. Vaak zijn deze rekken dan ook beter dan wat goedkopere hondenrekken. De hondenrekken op maat zijn overigens ook voor de veiligheid van de mens. Wil je bijvoorbeeld veel spullen vervoeren in de kofferbak? Dan worden deze beschermd door het rek en vliegen deze niet ineens naar voren als je hard moet remmen. Een hondenrek is dus multifunctioneel. Wil je meer informatie over een hondenrek op maat en of dit ook voor jouw auto mogelijk is? Neem dan nu contact op met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is!