Carlinks
Image default
Aanbiedingen

Altijd lekker water door uw zwembad te verwarmen met de zon

Als u een zwembad heeft, dan wilt u daar zoveel mogelijk gebruik van maken. En als het water lekker op temperatuur is, dan kunt u ook als het buiten niet zo warm is prima zwemmen. Als u kiest voor de zonnecollectoren van Blozoen uit Wevelgem, kunt u uw zwembad verwarmen met de zon. De zon is een duurzame, natuurlijke en betrouwbare energiebron die optimaal benut wordt met deze oplossing. Deze Belgische specialist levert zonnecollectoren aan klanten uit heel Europa, zowel particulier als openbaar en zowel voor zwembaden als voor zwemvijvers. Er zijn heel wat voordelen verbonden aan uw zwembad verwarmen met zonnecollectoren van Blozoen: uw water is altijd op temperatuur, u kiest voor een milieuvriendelijke oplossing én uw energierekening wordt wel tien keer lager.

Een constante temperatuur

Besluit u uw zwembad te verwarmen door de zon en de zonnecollectoren van deze specialist uit België aan te schaffen, dan zal u direct opvallen dat deze een aparte vorm hebben. De verwarmingsbuizen zijn op een ronde en bolle ondergrond bevestigd, waardoor ze energie opvangen van zonsopgang tot zonsondergang. Deze dragen de warmte van de zon over op het water dat door de buizen stroomt. Met een temperatuurregelaar wordt er dan warm water toegevoegd elke keer dat het zwembadwater te koud wordt. Op die manier is uw water altijd op temperatuur en kunt u uw zwembad verwarmen met de zon zelfs als het bewolkt is.

Iedere situatie is anders

Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Dan neemt u het beste contact op met Blozoen uit Wevelgem om dat te bespreken. U kunt dat telefonisch doen of via e-mail. Iedere situatie is anders en daarom kan een deskundige medewerker u exact vertellen wat er voor u mogelijk is. U zult zien dat u ook flink kunt besparen op uw energierekening als u uw zwembad laat verwarmen met de zon. Met deze besparingen betaalt u uw investering snel af en heeft u een lange tijd bijna gratis een warm zwembad.