Carlinks
Image default
Fotografie

Dé immo fotograaf voor jouw vastgoedfoto’s

Wil je graag een huis, appartement of eigendom verkopen? Herman Desmet helpt je als immo fotograaf om het pand dat jij wilt verkopen op een prachtige, maar ook waarheidsgetrouwe manier weer te geven. Hij geeft de verkoop van jouw pand de boost die het nodig heeft. Potentiële huurders of kopers worden aangetrokken door het knappe beeldmateriaal waar Herman Desmet om gekend staat. Dit kan de verkoop -of huurprijs van je pand enkel ten goede komen! Deze immo fotograaf helpt je ook met de interieurstyling van je woning om de kwaliteit van de foto’s én de kandidaat huurders of kopers, te verhogen. Met de drone maakt hij ook luchtbeelden van je pand en hij kan een 360° virtuele rondleiding geven.

Knappe bedrijfsvideo’s

Naast immo fotograaf is Herman Desmet ook professioneel videograaf. Hij maakt bedrijfsvideo’s en productvideo’s, maar ook bijvoorbeeld leuke aftermovies van events. Als bedrijf is het een verstandig idee om promomateriaal te hebben om potentiële klanten aan te trekken. Een bedrijfsvideo geeft goed weer waar jouw bedrijf juist voor staat en is een handig middel om meer klanten aan te trekken. Je kan je professioneel gemaakte video al op sociale media of jouw website delen 48 uur na de shoot. Met zijn drone maakt deze immo fotograaf en professionele videograaf ook indrukwekkende luchtbeelden.

Bij deze topfotograaf geniet je van uitstekende kwaliteit

Of het nu een snedig gemonteerde aftermovie voor je event, een professioneel ogende bedrijfsvideo of mooie foto’s van je vastgoed is dat je zoekt: je zit bij deze kenner helemaal op de goede plek. Met een goed oog, veel ervaring en aandacht voor detail maakt hij beeldmateriaal volgens de gemaakte afspraken. Deze immo fotograaf heeft steeds respect voor de vastgelegde deadlines. Professioneel beeldmateriaal kan jouw bedrijf of immo de boost geven dat het nodig heeft!