Carlinks
Image default
Aanbiedingen

Negen redenen waarom je een brocante spiegel en tweepersoonsbed nodig hebt

Negen redenen waarom je een brocante spiegel en tweepersoonsbed nodig hebt.

Wordt u in bed voortdurend gestoord door uw wederhelft? Stelen ze het beddengoed of nemen ze de ruimte in?

Partnerverstoring is een van de meest voorkomende klachten voor slecht slapen. Met een tweepersoonsbed stoort u elkaar minder snel. Je moet naast elkaar kunnen liggen, met je armen achter je hoofd en je ellebogen uitgestrekt, zonder elkaar te raken.

Maar moderne huizen, die “beschamende schoenendozen” worden genoemd, verijdelen de hoop van veel stellen op een goede nachtrust omdat ze niet genoeg slaapruimte. Dit kunt u allemaal voorkomen door de bedden van Perfecthomeshop aan te schaffen.

Hier zijn 9 redenen waarom een groter bed veel beter is:

1. Omdat een standaard tweepersoonsbed (135 cm) elke persoon slechts 2 meter ruimte geeft – minder dan een baby in een kinderbedje. Hoe krap is dat?

2. Ergonomische studies tonen aan dat koppels beter slapen in een groter bed. Als zij ’s morgens opstaan en naar een brocante spiegel kijken, begint hun dag al helemaal perfect.

3. Omdat je een derde van je leven in bed doorbrengt – tegen de tijd dat we 50 zijn hebben we elk zo’n 16 jaar in bed doorgebracht. Als je daar al die tijd gaat doorbrengen, waarom zou je dan in toeristenklasse naar dromenland reizen als je ook eerste klasse kunt gaan? Wil je op reis naar je dromenland eertseklasse gaan koop ook een brocante spiegel, zodat je alles duidelijk kan zien!

4. Omdat het niet per se veel meer kost om een maatje groter te gaan. 

5. Omdat je zoveel mogelijk uitgeeft aan het best mogelijke huis, de best mogelijke vakantie, de best mogelijke auto, de best mogelijke keuken, de best mogelijke TV en de best mogelijke geluidsinstallatie. Dus waarom zo gierig als het gaat om het kopen van een groter bed? Kop op, bezoek Perfecthomeshop voor de beste bedden. Er is ook een uitgebreid assortiment van bocante spiegel.

6. Omdat je niet achter wilt blijven! Hoewel tweederde van ons nog steeds kiest voor de standaardmaat, wordt het kiezen van een tweepersoonsbed steeds populairder onder degenen die de slaapkamerruimte hebben om er een te nemen. 

7. Omdat de gemiddelde persoon zich zo’n 60 tot 70 keer per nacht draait en keert – u wilt dus zoveel mogelijk ruimte tussen u en uw partner om de stoorfactor te verminderen. Daarom is het beter dat u voor een tweepersoonsbed kiest van Perfecthomeshop.

8. Omdat je misschien niet meer zo jong bent als je was – of zo slank! 

9. Want als je eenmaal in een tweepersoonsbed hebt geslapen, wil je nooit meer een smaller gaan.

tweepersoonsbed