Carlinks
Image default
Woningen

Keramisch parket voor binnen of tegels voor buiten voor uw woning in West-Vlaanderen

Naast tegels voor binnen is ook op het vlak van buitentegels Van Glabeke dé specialist bij uitstek uit Kooigem – Kortrijk. Natuurlijk zijn ze steeds mee in de nieuwste trends voor uw interieur in West-Vlaanderen, zoals keramisch parket, maar ook voor uw exterieur hebben ze de juiste expertise. Wanneer u uw terras wilt vernieuwen met tegels of klinkers van hoge kwaliteit of een ander buitenproject in gedachten heeft, dan vind u bij deze speciaalzaak een groot gamma met mogelijkheden. Bovendien zijn ze gekend voor hun snelle levering en hun persoonlijke service. Alles wat u nodig heeft om uw terras, tuin of oprit tot in de puntjes afgewerkt te krijgen, vind u bij Van Glabeke.

Alles voor de upgrade van uw exterieur

Dit tegelbedrijf is doorheen West-Vlaanderen al gekend om zijn keramisch parket en andere binnentegels waarmee u uw interieur tot een waar pareltje kan transformeren. Daarnaast is ook hun ruime collectie buitentegels te bewonderen in hun tuinpark. Zo kan u op uw gemak rondlopen tussen de mogelijkheden en de inspiratie op u laten inwerken terwijl u de nodige uitleg van een expert krijgt. Zo kan u kiezen voor een natuursteen die een mooie afwerking en warm gevoel geeft rondom uw zwembad. Of u kan opteren voor platines, wanneer u een rijkelijke inrit wilt creëren voor uw landelijke woning. Ook betonklinkers en kleiklinkers zijn een gegeerde keuze. Wilt u uw terras een hernieuwing geven? Dan vind u hier ook uw terrastegels. Door de diversiteit in de tegels die ze hier in West-Vlaanderen aanbieden, is het mogelijk deze over te laten lopen in keramische tegels voor binnen in uw keuken of keramisch parket in uw living die aansluit op uw terras.

Bezoek het tuinpark van deze speciaalzaak

Van kleiklinkers met een robuuste look tot grindmatten en siergrind de natuurlijk ogende natuursteen, in het assortiment van Van Glabeke zitten zeker en vast meer dan genoeg opties om uw voorkeur te vinden. Ga langs in hun showroom in Kooigem – Kortrijk, wandel door hun tuinpark, laat u adviseren en breng uw exterieur tot leven. Maak meteen ook de keuze om keramisch parket te bestellen en breng ook een meerwaarde aan het interieur van uw woning in West-Vlaanderen.

http://www.vanglabeke.com