Carlinks
Image default
Woningen

Kies voor deze vastgoedstylist bij de verkoop van uw vastgoed

U herkent het wellicht zelf wel: u loopt binnen bij een huis of appartement dat te koop staat en krijgt maar een kille indruk. U ziet allemaal lege ruimtes waar enkel de ramen, vloer en muren u een houvast bieden. Maar waar komt de zetel te staan? En welke slaapkamer neemt u het beste in? Het zijn allemaal vragen die u met uw fantasie dient op te lossen. Het is iets om in gedachten te houden wanneer u zelf een pand verkoopt. Want met meubels en decoratie zorgt u voor veel meer interesse. Denk zo maar dat %75 van de potentiële kopers niet verder kijkt dan de bestaande inrichting in een appartement of huis. Hoe lost u dit op de beste manier op? Met een ervaren vastgoedstylist van IntraStijl.

Hoe werkt het precies?

Een vastgoedstylist van IntraStijl komt allereerst graag langs bij uw pand om een beeld te krijgen van de situatie. Samen doorlopen jullie de verschillende leefruimtes, waarbij u eventueel meer informatie geeft over de troeven of mogelijkheden die u zou voorstellen aan potentiële kopers. Na deze rondleiding zal de vastgoedstylist graag met u samen zitten om de opties te bespreken. Zo krijgt u al enkele ideeën om terug leven te blazen in de belangrijkste leefruimtes. Om dit te realiseren kunt u eventueel beroep doen op het meubilair de IntraStijl te huur ter beschikking stelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luxe meubelen of kartonnen meubelen om uw interieurs mee in te kleden. Tegen een vast tarief krijgt u het meubilair waarmee u uw woning weer heel aantrekkelijk maakt aan potentiële kopers.

Maak gebruik van deze kans

Zou u graag de diensten van een vastgoedstylist van IntraStijl willen inschakelen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met het enthousiaste team van dit bedrijf. Zo kunt u eens luisteren naar wat voor tips zij te bieden hebben en hoe ze uw woning in een volledig nieuw daglicht plaatsen. Maak gebruik van deze unieke kans en contacteer deze onderneming voor meer informatie.

https://www.intrastijl.be/