Carlinks
Image default
Groothandel

Prachtige waterglazen laten bedrukken in grote oplages

Wilt u waterglazen of andere glazen laten bedrukken in grote oplages, bijvoorbeeld voor uw bedrijf of vereniging? Dan moet u bij 5dcor zijn. Dit bedrijf is dé expert op gebied van waterglazen bedrukken met een logo. Reeds decennialang perfectioneren zij hun druktechnieken om hun klanten steeds de allerhoogste kwaliteit op de markt te kunnen bieden. Zo krijg je niet alleen een prachtige bedrukking, maar blijft deze bedrukking ook bijzonder lang mooi. Daarnaast hebben zij ongetwijfeld het ruimste aanbod aan verschillende glazen om te laten bedrukken.

Hier vindt u alleen glazen van kwaliteitsmerken

Deze specialisten hebben een groot aanbod aan verschillende soorten glazen om te laten bedrukken van de beste merken. Zo vindt u bij hen glazen van Chef & Sommelier. Dit Franse merk produceert hoogstaande glazen met een dunne drinkrand. Deze glazen zijn, ondanks hun dunheid, zeer stevig dankzij het gebruik van Krysta, een zeer sterk soort kristalglas. Daarnaast hebben ze ook het Italiaanse merk Luigi Bormioli in de aanbieding. Deze glazen zijn ook van zeer hoge kwaliteit en zijn zeer innovatief, zowel op gebied van stijl als verscheidenheid. Nog een ander Frans merk van glazen dat deze experts aanbieden is Luminarc. Zij hebben glazen met moderne, creatieve en stijlvolle ontwerpen. Deze glazen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik. In hun assortiment vind je eveneens glazen van de Duitse glazenfabrikant Schott Zwiesel. Deze glazen worden vervaardigd uit Tritan, een soort hoogwaardig kristalglas. Ze staan bekend om hun stijlvolle en tijdloze designs. En er zijn nog veel meer opties op gebied van merken! Kortom, bij dit bedrijf vindt u zeker geschikte waterglazen of andere glazen om te laten bedrukken.

Garandeer uzelf van kwaliteitsglazen

Wilt u zeker zijn van de allerbeste kwaliteit bij het bedrukken van waterglazen? Dan moet u bij deze specialisten bestellen. U vindt het volledige aanbod op hun website. Neem zeker contact met hen op indien u nog vragen of opmerkingen heeft. Ze doen niets liever dan u te helpen.

https://www.5dcor.com/