Carlinks
Image default
Groothandel

Laat uw textiel in confectie maken

Wilt u er zeker van zijn dat uw textiel voor confectie nauwkeurig en met oog voor detail wordt geproduceerd? Dan rekent u op de vaardigheden van Bandfabriek Devos uit Kruisem. Dit familiebedrijf in de buurt van Gent is al meer dan veertig jaar bezig met het versnijden van textiel. Ze doen dit voor allerlei verschillende industrieën, waaronder de kledingindustrie.

Een uitgebreid machinepark

Om ervoor te zorgen dat ze snel en efficiënt te werk kunnen gaan, hebben deze specialisten doorheen de jaren een uitgebreid machinepark aangelegd. Daar snijden ze het textiel voor confectie op een professionele manier. Dankzij de diverse machines die ze ter beschikking hebben, kunnen ze ook heel wat meer dan alleen het versnijden van elastiek. Wilt u bijvoorbeeld textiel versnijden in biais? Of heeft u interesse in een heel andere dienst, zoals het vouwen van stoffen? Wat u ook zoekt, deze specialisten bieden het allemaal aan. Ze voorzien niet alleen zelf de stoffen, maar u kan eveneens een stof aanleveren die ze dan voor u snijden of vouwen. Zoekt u een zeer specifiek type textiel voor uw project in confectie? Ook dan bent u op de juiste plek aanbeland bij Bandfabriek Devos. Zij hebben onder andere klittenband en webband, alsook geweven linten en nog veel meer. Bent u bijvoorbeeld van plan om airbags te maken of zeilen voor uw boot? Dan helpen ze u met veel gemak verder om de juiste stof te vinden. Ze maken dit zelfs op maat van al uw wensen. Zo kan u altijd snel terug verder met uw volgende textielproject.

Bestel eenvoudig uw textiel online

Waarom zou u nog langer wachten, als u in enkelen muisklikken het textiel voor confectie kan bestellen naar uw wensen? Laat hen vandaag nog weten wat u juist zoekt door hen te bellen of een e-mail te sturen en ze gaan meteen aan de slag. Voor u het weet ligt uw voorraad aan stoffen voor u klaar.