Carlinks
Image default
Hobby en vrije tijd

Vind hier een café te huur in Antwerpen om over te nemen

Ben jij geïnteresseerd in de overname van een café in de regio Antwerpen en ben je al een tijdje op zoek naar een café dat te huur staat? Laat je bijstaan door NV Bastenie. Dit gespecialiseerd familiebedrijf is al jarenlang actief in deze sector. Zij staan jou als toekomstige uitbater van een café in Antwerpen bij in je zoektocht naar een geschikt pand dat te huur staat voor overname. Bovendien garanderen zij dankzij hun hulp en bijstaand een vlotte overname van jouw nieuwe café, of helpen ze jou als je zelf je café te huur wilt zetten.

Waarbij kunnen zij jou helpen?

Er zijn heel wat zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je op zoek bent naar een café dat te huur staat en beschikbaar is voor overname in Antwerpen. Gelukkig kan jij rekenen op dit bedrijf om jou te helpen bij het opstellen van een huur-of verkoopcontract, maar ook het afsluiten van contracten met jouw leveranciers. Afhankelijk van jouw voorkeuren, kan het ook interessant zijn om het interieur een upgrade te geven en volledig aan te passen aan jouw eigen voorkeuren en stijl. Je wordt bijgestaan door deze experten, van a tot z, om zonder zorgen een café over te nemen. Ze hebben dan ook een jarenlange ervaring wat betreft de diensten die ze aanbieden en voelen zich helemaal thuis in de horecawereld. Dat betekent ook dat zij perfect weten wat jij nodig hebt om jouw nieuw café of andere zaak te laten slagen. Je kan steeds rekenen op persoonlijk advies. Zo kan jij zorgeloos een café vinden dat te huur staat voor overname.

Een slimme investering

NV Bastenie investeert in jou als klant. Als jij een nieuwe horecazaak wilt opstarten, kost dat veel geld. Daarom kan je op hen rekenen, aangezien zij ook zelf heel wat panden in bezit hebben die jij kan huren en uitbaten. Wacht dus niet langer en neem snel contact met hen op via www.bastenie.be  zodat jij binnen de kortste keren achter je toog staat!