Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Autogarage Saab Arnhem; jouw auto verdient de beste service

Al sinds 1950 gevestigd in het Gelderse plaatsje Roozendaal: autogarage Saab Arnhem. De garage waar je als klant altijd gastvrij wordt ontvangen en waar service hoog in het vaandel staat. Bij garage Saab Arnhem is je auto in goede handen. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare occasion of je wilt een autoschade laten herstellen, dan ben je hier op het juiste adres. Onze vakkundige monteurs adviseren je graag.

Autoschade snel en vakkundig hersteld

Natuurlijk is het erg vervelend als je auto om wat voor reden ook schade heeft opgelopen. Er moet veel geregeld worden en vaak zijn de kosten van een reparatie hoog. Autogarage Saab Arnhem is aangesloten bij de Focwa schade-hersteller en daarmee ben je als klant verzekerd van deskundigheid én snelle reparatie. Bovendien blijft de kwaliteit en waarde van je auto daarmee hetzelfde als vóór de schade en dat is een gerust gevoel. Het grote voordeel is dat wij voor vrijwel alle verzekeraars de schade aan je auto kunnen afhandelen. Dat voorkomt veel extra geregel. Bij vakgarage Arnhem is het altijd mogelijk om een vervangende auto te regelen. Hier zijn voor de klant geen extra kosten aan verbonden. Jouw auto is tenslotte onze zorg!

Steenslag? Laat ook je ruit door ons herstellen

Vaak laat je een sterretje of krasje in je voorruit voor wat het is. Meestal is het te klein om er speciaal voor naar de garage te rijden. Wij adviseren onze klanten altijd om hun autoruit goed na te kijken wanneer zij een reparatie laten uitvoeren. De autoruit kunnen wij namelijk ook tijdens het onderhoud repareren zodat je voorruit niet verder kan barsten en jij weer veilig kunt rijden. Natuurlijk handelen wij alles met de verzekering af. Prettig geregeld! Heb je schade aan je auto en wil je graag weten wat autogarage Saab Arnhem voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.