Carlinks
Image default
Bedrijven

Bedrijfsauto’s nodig? Lease elektrisch!

Veel ondernemingen komen op den duur in een fase waarin externe bedrijfsbezoeken aan de orde van de dag zijn.. Niet al het personeel is in de gelegenheid een privé auto te gebruiken om bij externe partijen op bezoek te gaan. Om je personeel op een fijne manier bij de externe partijen op bezoek te kunnen laten gaan zijn auto’s een vereiste. Je kunt ervoor kiezen om bedrijfsauto’s aan te schaffen. Dit is echter vaak een dure aangelegenheid en daarom is leasen vaak een meer voor de hand liggende optie. Een leaseauto voorziet de medewerkers in alle gemakken en is al te verkrijgen vanaf een relatief laag bedrag per maand.

Opties wat betreft leaseauto’s

Als je als ondernemer besloten hebt dat je personeel leaseauto’s nodig heeft om zich van a naar b te kunnen verplaatsen sta je pas aan het begin van het beslisproces. Er zijn anno 2020 tal van opties als het gaat om leaseauto’s. Zo heb je leaseauto’s vanaf enkele honderden euro’s in de maand, maar ook opties van bijna duizend euro per maand. Je zult als ondernemer moeten beslissen hoeveel geld je in de maand uit wilt geven aan de leaseauto’s van je personeel. Als de medewerkers per dag enkele tientallen kilometers moeten afleggen in de leaseauto kun je vaak al af met een goedkoper model. Als de gemiddelde reisafstand langer is, dan is het vanzelfsprekend dat de auto ook in meer gemakken moet voorzien! Weeg de factoren prijs en reisgemak tegen elkaar af en beslis aan de hand van deze uitkomst welke leaseauto je voor je personeel aan schaft!

Leasen in 2020

Het milieu is in de eenentwintigste eeuw een belangrijke factor geworden in veel beslisprocessen. De wereld dient te vergroenen en iedereen moet hier eigenlijk aan bijdragen. Het is dan als ondernemer raadzaam om je hier ook mee bezig te houden. Hoe groener jouw onderneming is, hoe beter je je onderneming ook op de kaart zet. Je kunt bijdragen aan de beperking van de uitstoot door te kiezen voor elektrische leaseauto’s. De elektrische leaseauto’s zijn zuinig en zorgen ervoor dat de medewerkers zich op een groene manier door het land kunnen bewegen. Twee mooie opties als het gaat om elektrische auto’s zijn de Hyundai Kona electric en de Kia e-Niro!

Gerelateerde artikelen

Garage Geurtsen in Renswoude

Zwembad verwarmen