Carlinks
Image default
Woningen

Dat je niet mag doen, als wil je verhuist

 

Dat je niet mag doen, als wil je verhuist 

 

Op nieuwe woning verhiuzen is geen speel. Het is dus perfecte meegenomen wanneer je sommige foutjes kunt verminderen…

 

A. …creativiteit

 

Zeker als je contact opneemt met het verhuisbedrijf en het budget bepaalt. Zo voorkomt u surprise en nutteloze kosten. Maakt de memories en vraag minimum 2 of 3 bedrijven om offertes te geven, zodat u niets vergeet wanneer u van plan bent te verhuizen.

 

B. … meubel demonteren

 

Natuurlijk, omdat je geen plan meer hebt. Het is niet simpel om een meubelstuk in elkaar te zetten, dus lieever niet demonteren.

 

C. … je bloemenvergeten!

 

Bloemen nemen veel ruimte in beslag en zijn erg bros. Daarom moet je ze niet in een doos doen. De simpel oplossing, vooral wanneer u niet thuis bent: geef deze aan uw buren of zet in lichtere potten die niet gemakkelijk te breken zijn.

 

D. … parkeerplaats voor de verhuiswagen!

 

Ik hoop een parkeerplaats te hebben waar u uw vrachtwagen kunt parkeren op de reisdag. Vraag de gemeente om een ​​plaats of afspraak met een buurmensen. Op deze manier kun je ze ook laten weten dat ze die dag vanaf 09.00 uur kunnen worden gewekt.

 

E. … op de dag van de verhuis de koelkast leegmaken

 

Gooi een week voor het verplaatsen geen eten weg en zet niets in de koelkast. Eet een vriezer voordat u deze verplaatst of aan anderen schenkt. Het is tenslotte geen tijd om de föhn voor de verhuizer te gebruiken …

 

F. … een appartement of huis vuil achterlaten

 

Dat staat zeker echt niet. Je hebt het woningproper gekregen, dus houd ze schoon. Als u daartoe in staat bent, kunt u met de huiseigenaar de schoonmaakkosten overeenkomen. Vermijd ook dingen die u niet langer nodig heeft. Voorzie dit en organiseer een garage sale, doneer of breng ze naar een kringloopwinkel.

 

G. … eerst de mebeuls en zware dingen in de camion zetten

 

Dit is een valse weerspiegeling, ook al lijkt het logisch om perfect passende dozen op elkaar te stapelen. Wanneer u vervolgens de koelkast of bank op de vrachtwagen moet laden, zult u snel verschillende ideeën bedenken

 

H. … verhuizen op drukke dagen niet goede idee

 

Zomermaanden en weekends zijn de drukste tijden. Tijdens deze periodes is het moeilijk voor u om bewegende werknemers te vinden en kan de prijs hoger zijn. Bovendien neemt u tijdens de zomervakantie minder vrienden mee om u te helpen risico te nemen.

 

Een laatste punt: Vergeet niet uw werkgever te informeren dat u verhuist!

https://be.propenda.com/keyword/koop.html