Carlinks
Image default
Cadeau

De leukste cadeaukaarten om te geven

Als je niet weet welk cadeau je iemand moet geven, waarom kies je dan niet voor een cadeaubon? Die worden altijd gewaardeerd, en je kunt er zeker van zijn dat de ontvanger iets krijgt wat hij echt wil hebben. Maar met zo veel verschillende soorten cadeaubonnen, welke moet je dan kiezen?

Hier zijn enkele van de beste cadeaubonnen om te geven, gebaseerd op de interesses van de ontvanger:

Voor de muziekliefhebber: iTunes of Spotify cadeaubon

 

Voor de gamer: Steam of Xbox Live gift card

 

Voor de filmliefhebber: Amazon Prime Video of Netflix gift card

 

Voor de fashionista: ASOS of Topshop gift card

 

Voor de liefhebber van interieurdecoratie: cadeaubon voor Ikea of West Elm

Wat hun interesses ook zijnis er zeker een cadeaubon die ze leuk zullen vinden. Dus als je de volgende keer niet weet wat je iemand moet geven, denk er dan eens aan om ze een cadeaubon te geven en hun dag goed te maken.

Google Play Card

De G Play card is een geweldig cadeau voor iedereen die van zijn Android-telefoon of -tablet houdt. Met deze kaart kunnen ze apps, games, muziek, films, tv-programma’s en meer kopen in de Google Play-winkel.

15 euro Xbox kaart

Is de ontvanger een gamer? Dan is een 15 euro Xbox kaart het perfecte cadeau. Hiermee kunnen ze games, add-ons en andere content kopen in de Xbox Store. Bovendien kunnen ze online de strijd aangaan met vrienden met een Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Apple gift card

Een Apple gift card is ideaal voor iedereen die van zijn iPhone, iPad of iPod touch houdt. Met deze kaart kunnen ze apps, games, muziek, films en meer kopen in de App Store, iTunes Store of iBooks Store.

ASOS cadeaubon

Als de ontvanger een fashionista is, zal hij/zij zeker dol zijn op een ASOS cadeaubon. Met deze kaart kan hij of zij kleding, schoenen, accessoires en meer kopen bij een van de grootste online modewinkels.

Er zijn zo veel verschillende soorten cadeaubonnen beschikbaar dat je er zeker een zult vinden die de ontvanger leuk zal vinden. Dus als je de volgende keer een cadeau nodig hebt, denk er dan eens over na om een cadeaubon te geven en hun dag goed te maken.

https://www.seohuis.nl/