Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Een degelijke bedrijfsauto voor je werknemers

Zitten je werknemers veel op de weg, reizen ze heen en weer tussen klanten, of moeten ze veel materialen vervoeren? Dan wil je natuurlijk dat ze beschikken over een degelijke bedrijfsauto. Een auto die ze veilig van a naar b brengt en die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van ruimte en comfort. Maar als werkgever wil je ook graag de kosten van deze wagens onder controle houden. Een bedrijfsauto leasen is daarom een hele goede keus. Met het leasen van bedrijfsauto’s kies je namelijk voor nieuwe auto’s zonder hoge kosten of onprettige verrassingen.

Op pad met een nieuwe bedrijfsauto

Terwijl de aanschaf van een nieuwe auto vaak een flinke aanslag is op het budget, heb je hier geen last van als je een bedrijfsauto gaat leasen. De hoge aanschafkosten zijn immers voor rekening van de leasemaatschappij. Ook de meeste andere kosten zijn voor hen, want je betaalt bijvoorbeeld de verzekeringen of kosten voor de wegenbelasting niet zelf. Wat je wel zelf betaalt is een vast maandelijks bedrag, en soms komt daar nog een bijdrage in de brandstofkosten bij of een eigen risico bij bepaalde schades. Welke kosten je aan de auto hebt, staat vermeld in het lease contract, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Comfort en technologie

Rijden in een lease auto betekent ook dat je profiteert van modern comfort en van de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied. Je rijdt immers in een nieuwe auto, die bijvoorbeeld ook voldoet aan de laatste eisen en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. En het geeft een veilig gevoel om te weten dat je werknemers in een betrouwbare auto op pad zijn. Zo weet je zeker dat ze hun aandacht kunnen besteden aan de klanten en aan het uitvoeren van hun werk.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/