Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Het uitkeren van de salarissen

De salarisadministratie is een aspect waar veel ondernemers niet blij van worden. Het is belangrijk dat het goed wordt gedaan, maar leuk is het niet. Veel cijfers en factoren waar je rekening mee moet houden. Zeker als je loonsverhogingen of bonussen moet doorvoeren kan dit lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. Bovendien moet je ook nog alles netjes doorgeven aan de belastingdienst. En dan ligt het ook nog eens aan in welke branche je bedrijf zich bevindt.

Veel factoren om rekening met te houden dus en daarom doen sommige bedrijven er goed aan met de salarisverwerking uit te besteden aan gespecialiseerd bedrijf, zoals CBBS. Zo’n bedrijf zorgt er voor dat alles heel zorgvuldig gedaan wordt. Daarnaast houden ze rekening met wijzigingen in de wet of in de betreffende cao. Je hoeft er zelf niet meer over na te denken en je hebt een stuk meer tijd voor het ondernemen.

Betalingen van salarissen kunnen soms erg verschillend zijn. De meeste mensen krijgen hun salaris per maand, maar het kan ook zijn dat je mensen in dienst hebt die werken volgens een prestatiecontract. Per zoveel gehaalde targets wordt er een bedrag uitgekeerd. Dat kan heel goed werken, alleen is kost het wel weer extra tijd als het loon uitgekeerd moet worden. Ook in deze gevallen kan een bedrijf dat gespecialiseerd in het uitkeren van salarissen een goede optie zijn.

Als je toch nog een beetje controle wilt houden over de salarissen kan je ook kiezen om alleen gebruik te maken van salarissoftware. Deze software is heel makkelijk in gebruik en biedt een aantal voordelen. Zo wordt alles berekend, het enige wat ingevoerd moet worden zijn de cijfertjes. En bovendien kunnen alle werknemers inloggen op deze software en hun salarisstrookje inzien. Gedoe met loonstrookjes en dergelijke is hiermee verleden tijd!

http://www.cbbs.nl/

Gerelateerde artikelen

Beveiligingsdeuren en hun vooruitstrevende werksystemen

Autobedrijf Heerenveen

Kapotte auto snel verkopen