Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Kapotte auto verkopen wordt steeds populairder

Wanneer een auto kapot is en je hem niet zelf kunt repareren is een auto nog steeds geld waard en ook als je hem kapot verkoopt. In Nederland of België zijn sommige auto’s rijp voor de sloop, terwijl dezelfde auto in een ander land nog steeds iets waard is. Het verkopen van een kapotte auto is in de volgende gevallen interessant:

  • Je vindt de reparatiekosten te hoog
  • Je hebt geen tijd om op de reparatie te wachten
  • Je wilde jouw auto sowieso al verkopen

Voor het repareren van een kapotte auto dien je een investering te doen en heb je enig geduld nodig. Heb je daar geen zin in? Lees dan snel verder en ontdek hoe je jouw kapotte auto eenvoudig voor een eerlijke prijs kunt verkopen.

Zelf je kapotte auto verkopen

Men behoudt graag zelf de controle en ook het verkopen van je kapotte auto is iets dat je het liefst in eigen hand houdt. Bij websites als Autoscout24, Marktplaats of Speurders kun je jouw kapotte auto te koop aanbieden. Ook handelaren en professionele autodealers zijn op deze platformen actief, waardoor je hoogstwaarschijnlijk verschillende aanbiedingen ontvangt. De betrouwbaarheid van een handelaar is soms moeilijk in te schatten, want helaas zijn er via dergelijke platformen ook oplichters en fraudeurs actief. Wanneer je de kapotte auto aan een autodealer verkoopt is het vinden van referenties vaak geen probleem, maar bij een particulier of zelfstandige handelaar blijkt dit vaak een stuk lastiger. Wil je meer zekerheid? Kies dan voor een auto opkoper.

Kapotte auto verkopen aan auto opkoper

Beslis je jouw auto aan een auto opkoper te verkopen? Dan vind je bij voorkeur een betrouwbare partij. De kapotte auto verkopen vraagt om een stukje vertrouwen en bij een gespecialiseerde auto opkoper is hier vaak eerder sprake van dan bij een particulier of autodealer.

Een auto opkoper is instaat om een eerlijke prijs voor de wagen te bieden en snel tot uitbetaling over te gaan. Het taxeren van de auto is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets. Opkopers blijken steeds meer intrek en worden ook bekend bij het grote publiek. Ter voorbeeld kun je hieronder de werkwijze van Inkoopautos.com bestuderen.

Werkwijze Inkoopautos.com

De werkwijze van Inkoopautos.com is heel duidelijk en overzichtelijk:

  • Je biedt een auto te koop aan via de website, telefonisch of per e-mail.
  • Een specialist taxeert de auto.
  • Op basis van de taxatie ontvang je binnen enkele dag een bod.
  • Wanneer je het bod accepteert wordt de auto betaald.
  • De auto wordt op elke locatie in Nederland of België op afspraak opgehaald.

Bezoek de website wanneer je geïnteresseerd bent in de diensten van Inkoopautos.com. Heb je vragen of wil je de auto te koop aanbieden? Neem dan direct contact op. Het vriendelijke personeel staat je graag te woord en helpt je aan een antwoord voor elke denkbare vraag. Inkoopautos.com begrijpt dat iedereen een prettige service wilt en dat een eerlijke prijs belangrijk is.

http://inkoopautos.com/be_nl/kapotte-auto-verkopen/

Gerelateerde artikelen

Alles over Eibach

Dashcam voor veilig verkeer

Sneller slagen voor motorrijles door goede motorrijschool in Almere