Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Een elektronische auto: de voordelen

Je mag een bestelbus leasen via je werkgever en helemaal in je nopjes ga je je oriënteren op het internet. Natuurlijk ga je allereerst meteen kijken of je die mooie, snelle auto die je al jaren graag wilt hebben, ook mag leasen. Waarschijnlijk kan dat, maar al snel vind je ook informatie over de kosten van een leaseauto. Stiekem kunnen deze kosten toch wel aardig oplopen en uiteraard kun je met dat geld ook ontzettend veel andere leuke dingen doen. Wellicht ben je daarom op zoek naar andere mogelijkheden voor een auto van de zaak.

Minder brandstof is goed voor het milieu

Met het leasen van een elektronische auto kun je ontzettend veel geld besparen. Het privé rijden van een elektronische auto is namelijk vele malen goedkoper dan van een normale auto. En dan houdt je dus geld over voor andere dingen. Daarnaast betekent het nog een grote besparing: die van het milieu. Je kunt maar liefst 75% besparen op het brandstofverbruik als je een elektronische auto gaat rijden. De prijs van elektriciteit is namelijk vele malen lager dan die van benzine. Daarnaast is elektriciteit beter voor het milieu dan de uitstoot van CO2 en kun je dus ook een positieve bijdrage leveren aan het behoud van onze aarde. 

Extra besparingen

Ook zitten er in een elektronische auto ook veel minder onderdelen die onderhoud nodig hebben. Je bespaart dus ook nog eens op de onderhoudskosten van je auto. Er wordt gesteld dat je gemiddeld zo’n 15% kan besparen op onderhoudskosten wanneer je voor een milieuvriendelijke auto kiest. Ook wil de overheid het gebruik van deze auto’s graag bevorderen en daarom beloont zij bewuste bestuurders ook nog eens extra. Je hoeft dan namelijk geen BMP en geen wegenbelasting te betalen, wat op jaarbasis al snel enkele honderden euro’s kan schelen.

http://www.bestelbusleasen.com/

Gerelateerde artikelen

Volledig Valencia: compacte stad met het complete plaatje!

Is een velgbeschermer wel nodig?

Sneller slagen voor motorrijles door goede motorrijschool in Almere