Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Kapotte auto snel verkopen

Heeft u een kapotte auto? Als de reparatiekosten hoog zijn wilt u deze waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk verkopen. Ontdek hier hoe!

 

Is uw auto kapot of er is sprake van grote defecten? Dan is het verkopen van uw auto mogelijk de enige oplossing. Zeker wanneer de reparatiekosten te hoog zijn of als u toch al van plan was een nieuwe auto te kopen. In dit artikel laten we zien hoe u uw kapotte auto met behulp van een inkoper kunt verkopen. Zo bent u snel van uw auto af en kunt u er iemand anders gelukkig mee maken.

 

Kapotte auto aan inkoper verkopen

 

Als uw auto kapot is of grote defecten heeft kan de waarde een stuk lager liggen. Dit heeft te maken met de reparatiekosten die er met kapotte onderdelen en schade gemoeid is. Een inkoper kan uw wagen vaak veel voordeliger repareren en is daardoor bereid meer voor uw wagen te betalen dan een particuliere koper of dealer.

 

Een inkoper is vaak bereid om meer te betalen doordat uw auto op de wereldmarkt verkocht wordt. Doordat de reparatiekosten van een wagen in andere landen veel lager liggen ligt levert een kapotte wagen daar meer op.

 

Geschikte inkoper voor kapotte auto vinden

 

Doordat er steeds meer inkopers actief zijn is het soms lastig om de juiste te vinden. Wanneer u een kapotte auto of auto met defecten verkoopt raden wij u echter aan dit altijd bij een inkoper te doen die internationaal actief is. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste bedrag voor uw wagen krijgt. Lokale opkopers zijn beperkt tot de Belgische markt en krijgen daardoor niet altijd het juiste bedrag voor uw wagen.

 

Heeft u een opkoper gevonden die een eerlijke prijs voor uw wagen betaalt? Kijk dan vervolgens naar de voorwaarden waaronder een inkoper tot de koop komt. Sommige opkopers berekenen kosten aan u door voor bijvoorbeeld het ophalen van uw wagen. Ook spelen er soms administratieve of andere kosten een rol. Vraag dit goed na bij de inkoper waar u uw bod van ontvangt! Wanneer u akkoord gaat is het vaak slechts een kwestie van enkele dagen voor uw wagen definitief verkocht wordt. Plan een afspraak in om uw wagen op te laten halen of breng uw wagen naar een afgesproken locatie. 

 

 

http://inkoopautos.com