Carlinks
Image default
Bedrijven

Garage Geurtsen in Renswoude

Voor het jaarlijkse onderhoud van uw auto moet u bij Garage Geurtsen in Renswoude zijn. Daarnaast kunt u uiteraard ook voor andere zaken bij ons terecht, zoals schade of een spoedreparatie. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zie bijvoorbeeld ons klantbeoordelingen!

Auto verkopen bij garage Renswoude

Zoals gezegd kunt u bij deze garage in Renswoude niet alleen voor de standaard APK-keuring terecht, maar ook voor andere zaken. Zo doen wij ook de in- en verkoop van auto’s. Wij hebben diverse mooie occasions in ons assortiment voor een scherpe prijs. Kom vooral eens langs om te zien wat wij nu in de aanbieding hebben, misschien zit uw perfecte auto hier wel bij! Bent u juist op zoek naar een plek om uw auto te verkopen, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij verzekeren u een eerlijke prijs voor uw auto. Het verkopen van uw auto gaat gemakkelijk via onze website. Hier vult u het formulier met alle benodigde informatie in. Daarbij geldt dat hoe meer informatie u verstrekt, hoe beter wij de inkoopprijs kunnen inschatten. Voor een definitieve prijs kunt u een afspraak maken, zodat wij de auto in het echt kunnen zien en beoordelen. 

Service en onderhoud

Voor service en onderhoud van uw auto kunt u 6 dagen per week bij ons terecht. Zit er echter spoed achter dan is er natuurlijk altijd ruimte voor u. U kunt ons voor verschillende klussen bellen, maar het is ook mogelijk om via onze website een afspraak te maken. Bij ons kunt u zelfs terecht voor de bandenwissels in de winter en zomer. Ook chiptuning of het onderhouden van uw aircosysteem doen wij graag voor u. Onze monteurs zijn zeer bedreven in het onderhouden van uw auto. 

Over ons

Wij hechten vooral veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit ziet u terug aan de hoge mate van service die wij bieden en de goede garantie voor redelijke tarieven. Daarnaast doen wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben wij onlangs nog 105 zonnepanelen op ons bedrijf laten plaatsen en doen wij aan milieubewust scheiden en afvoeren van olie, accu’s, banden, ijzer, karton, aluminium en andere materialen. Kijk voor meer informatie op onze website.