Carlinks
Image default
Mode en Kleding

Een klassieke leren laptoptas

Als je de voorkeur geeft aan een klassieke look en u wilt professioneel overkomen, dan is een leren laptoptas misschien de juiste keuze. Dit type is echter minder geschikt voor lange transportroutes, omdat u slechts één handvat ter beschikking heeft. Als je vaak van kamer naar kamer moet verhuizen, dan is het een perfecte keuze. U kunt hem ook gebruiken in het openbaar vervoer en de tas altijd bij u in de buurt hebben.

Als je alleen je laptop wilt beschermen, dan moet je een leren laptophoes gebruiken. Dit kan ook gebruikt worden als extra bescherming voor transport in een zak. Als je bijvoorbeeld met een gewone rugzak reist en bang bent dat uw waterfles over je laptop loopt, dan moet je een laptophoes gebruiken. De extra bescherming is nooit verkeerd, dus je kunt je laptop zonder tas dragen.

Bepaal zelf wat op dit moment het beste voor jou werkt. Misschien heb je ook wel een duidelijke favoriet, omdat je niet gewend bent aan een andere manier of je hebt jezelf al overtuigd van een soort van. Wij raden je echter altijd aan om bij het maken van deze keuze rekening te houden met je gebruik. Je kunt geen laptophoes gebruiken – alleen omdat je het leuk vindt – als je twee uur per dag in de bus zit. De bescherming en het veilige transport van je laptop, notebook of tablet moeten immers voorop staan.