Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Heb je een vast contract? Dan is leasen misschien iets voor jou

Op het moment dat je op zoek bent naar een leuke baan heb je natuurlijk geen lease auto nodig. Sterker nog, je hebt waarschijnlijk niet eens een auto nodig. Ook heb je niet de financiële middelen om een auto te kopen of om er een te leasen als je op zoek bent naar een baan. Dat verandert natuurlijk op het moment dat je een goede baan vindt die bij je past. Als je denkt dat je er langere tijd werkzaam zult zijn en misschien wel carrière gaat maken, dan is het een goed idee om een leaseauto te overwegen. Op het moment dat je namelijk een vast contract hebt wordt leasen erg aantrekkelijk.

Waarom leasen aantrekkelijk is

Als je werkzaam bent voor een bedrijf op basis van een vast contract dan heb je dus een vast inkomen. Met een vast inkomen is leasen erg aantrekkelijk, want je betaalt altijd een vast bedrag per maand. Dit is inclusief verzekering, belasting en brandstof. Je moet dus wel een vast contract hebben om er zeker van te zijn dat je elke maand de juiste inkomsten hebt. Een bedrijfsauto leasen ideaal, want als je naar je werk reist, dan weet je ook zeker dat je altijd een vast aantal kilometers maakt en dat is perfect voor een lease auto. Omdat je immers een vast bedrag per maand betaalt moet je wel zeker weten dat je ook altijd genoeg kilometers maakt.

Wanneer niet leasen?

Als je niet zeker weet of je bij een bedrijf blijft werken of als je net in de running bent om een huis te kopen, dan kun je het leasen van een auto beter een uitstellen. Stabiliteit is een vereiste voor een het leasen van een auto, dus als je veel zaken hebt lopen die geld kosten dan kun je beter even wachten tot een beter moment.

http://www.leaseautocentrale.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van het importeren van een Duitse auto

Hoe ziet het proces eruit van een bumper herstellen

Autobanden Eindhoven