Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Jaguar I-PACE

Ben je op zoek naar een stijlvolle, snelle en volledig elektrische auto? Dan is de Jaguar I-PACE wellicht iets voor je! Deze krachtpatser ziet er geweldig uit, is milieuvriendelijk en beschikt over de nieuwste technologieën. Jaguar heeft zichzelf weer overtroffen als het op design aankomt, aangezien de auto zowel van binnen als buiten erg luxe oogt. Wil je meer weten over deze stoere bak? Lees in deze blog dan vooral wat de specificaties zijn en wat je van de elektrische accu kunt verwachten. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en daar heeft Jaguar nu slim op ingespeeld.

Waar staat de Jaguar I-PACE om bekend?

De I-PACE is de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. Dit betekent dat de auto geen schadelijke stoffen uitstoot en het een stuk milieuvriendelijker is om je in deze auto te verplaatsen. De snelle auto is een SUV, maar is zo wendbaar als een sportwagen. Wanneer je deze auto aanschaft, kun je binnen 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h komen. De volledig elektrische auto beschikt over 400 pk en ligt erg goed op de weg. Het ontwerp valt vooral op doordat de auto er gestroomlijnd en modern uitziet. Het interieur is luxe en de extra ruimte in de auto brengt een glimlach op het gezicht van de bestuurder en de passagiers.

Hoe zit de elektrische accu in elkaar?

Voordat je overstapt op een volledig elektrische auto, wil je natuurlijk wel weten hoe ver je kunt komen na één keer opladen. De Jaguar I-PACE bevat een high-tech lithium-ion accu, waardoor je na één keer laden tot wel 500 km kunt afleggen. De accu heeft een capaciteit van 90 kWh, in plaats van 50 kWh wat in de meeste elektrische auto’s gangbaar is. Hierdoor kan de Jaguar I-PACE veel sneller opgeladen worden. Om tot 80% batterij te komen, heb je maar 90 minuten geduld nodig. Dit maakt deze auto betrouwbaar en biedt je de mogelijkheid om lange afstanden af te leggen, aangezien de oplaadtijd zo miniem is.