Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Nederlanders rijden op een gebruikte auto uit België

auto verkoop sites belgie

Gebruikte auto’s werden door de Nederlanders in grote hoeveelheden geïmporteerd uit België. Branch Bovag wijt de hoge import aan het betaalbare tekort aan gebruikte auto’s op de Nederlandse markt. Nederlanders kopen niet alleen gebruikte auto’s in België, ze kopen ook gebruikte auto’s in buurland Duitsland.

Jonge gebruikte auto

Vooral jong gebruikte auto’s werden naar de grens gebracht. Aangezien de autoverkoop al jaren daalt, zijn er niet genoeg betaalbare gebruikte auto’s op de Nederlandse markt. In de loop van het jaar verlaten ongeveer 416.000 nieuwe personenauto’s de ontwikkelingshal, een kwart minder dan het jaar ervoor. Als gevolg hiervan zijn er nu geen gelegenheden meer. Vanwege fiscale prikkels zijn de meeste gebruikte auto’s die uiteindelijk op de markt voor gebruikte auto’s worden gebruikt, kleine auto’s met dieselmotoren. Daarom kijken automobilisten aan de grens naar dit voorstel, omdat gezinnen op zoek zijn naar middenklassers op benzine.

Luxe

De voorkeur voor middenklassers is niet de enige reden waarom Nederlanders de markten voor gebruikte auto’s in Duitsland en België zien. In grensgebieden vinden ze gelegenheden met meer accessoires en opties, meestal met een paar uur. De meeste auto’s worden geïmporteerd uit Duitsland.

Exporteer uw eigen auto

Wil je een auto verkopen? Uw auto kan interessant zijn om naar Nederland te exporteren. Auto’s verkopen voor export kan verrassende resultaten opleveren. Auto-exporteurs kochten al lang niet langer specifiek beschadigde of reddingsvoertuigen voor export. U kunt bijna elke gebruikte auto verkopen voor export. In Nederland zijn tegenwoordig steeds meer luxe auto’s nodig, maar u kunt ook gebruikte auto’s met 15 jaar ervaring exporteren naar het buitenland. Auto-exporteurs kunnen deze auto’s nog steeds vervoeren naar minder ontwikkelde landen.

Website voor autoverkoop

Bent u benieuwd of uw auto het exporteren waard is, maar wilt u zich daar geen zorgen over maken? Verkoop uw auto aan een auto-exporteur. De eenvoudigste manier is om de auto online te registreren op de website voor autoverkoop. Auto-verkopen-belgie.com neemt dagelijks contact op met duizenden autokopers, waaronder auto-exportbedrijven. In totaal zijn 5.000 kopers aangesloten bij dit online verkoopplatform voor gebruikte auto’s. Het professionele team van auto-verkopen-belgie.com komt er direct achter of uw auto aan de grens meer diensten levert.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com/

Gerelateerde artikelen

Fotograaf Zwolle

Mijn ervaringen met een BMW 1 Serie 116d importeren uit Duitsland

Het uitkeren van de salarissen