Carlinks
Image default
Dienstverlening

Vergelijking van een gietvloer met andere type vloeren bij een vloerexpert in Antwerpen

Een gietvloer van ABBI Industrie is een steeds populairdere keuze voor zowel woningen als bedrijfspanden in Antwerpen. Ze bieden een moderne uitstralingen en hebben een groot duurzaamheidsgehalte. Ook bieden ze een breed assortiment aan afwerking en kleuren. In vergelijking met andere soort vloeren, zoals hout of tegels, zijn er een aantal belangrijke verschillen die je moet overwegen vooraleer je betonnen gietvloeren gaat laten plaatsen.

De grote verschillen

Het grote verschil tussen gietvloeren en andere vloeren is de naadloze afwerking. In tegenstelling tot houten vloeren en tegels zijn er geen voegen of naden waar vuil en vocht zich kunnen verstoppen. ze zijn dus veel gemakkelijker schoon te krijgen en te onderhouden. Het is ook mogelijk om de kleur te kiezen om deze aan te passen aan de stijl van jouw ruimte. Dat is niet altijd mogelijk met andere vloeren, zoals houten vloeren. Daarin heb je maar één kleur. Een ander verschil is de duurzaamheid. Bij ABBI Industrie in regio Antwerpen krijg je gegarandeerd een duurzame gietvloer. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze zijn gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en zijn energie-efficiënt. Als je kiest om betonnen gietvloeren te laten plaatsen, heb je hier jarenlang plezier aan. Dat maakt dat ze kostenbesparend zijn tegenover houten vloeren of tegels. Deze hebben periodiek onderhoud nodig en kunnen barsten. Het geeft ook de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Afhankelijk waar jij jouw betonnen gietvloeren wilt laten plaatsen, kunnen deze aangepast worden aan de ruimte. Zo kan er een antisliplaag worden aangebracht in de badkamer of keuken om uitglijden te voorkomen. Deze opties zijn niet mogelijk bij andere soorten vloeren.

Kies voor een gietvloer

Als je op zoek bent naar een moderne en duurzame vloer, dan kan je best betonnen gietvloeren laten plaatsen. Of het nu een gietvloer is voor uw woning in Antwerpen of bedrijf, de experts helpen u graag verder. Ga snel een kijkje nemen op hun website voor meer informatie. Zij helpen je maar al te graag verder met deskundig advies.