Carlinks
Image default
Aanbiedingen

administratief medewerker

jobs zonder diploma

administratief medewerker

Vacature: Secretaresse (M/V) – Beveren (Roeselare)

Bedrijfsvoorsing is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van karton. Wij produceren een breed scala aan producten, waaronder geschenkverpakkingen, pancarten, mappen, showdozen, showcards, sigarenkistjes en beklede dozen. Momenteel hebben wij een aantal medewerkers in dienst. Voor deze functie is het handig als je beschikt over eigen vervoer om het bedrijf te bereiken. Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze website.

Functieomschrijving:

Als secretaresse ben je de contactpersoon voor zowel het onthaal als de centrale telefoon. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verkoopadministratie, loonadministratie en ondersteunende boekhoudkundige taken. Het hebben van ervaring in loonadministratie en/of boekhouding is een pluspunt, maar geen vereiste. We verwachten dat je zelfstandig en discreet kunt werken.

Profiel:

Voor deze functie vragen wij een professionele bacheloropleiding, bij voorkeur in de richting van handelswetenschappen en bedrijfskunde – toerisme of handelswetenschappen en bedrijfskunde. Daarnaast dien je te beschikken over de volgende competenties: het samenstellen van administratieve dossiers, het actualiseren van gegevens en het controleren van terugzendingen of aanmaningen, het registreren, sorteren en frankeren van briefwisseling, het invoeren van brieven, tabellen, enz. volgens instructies, het opvolgen van de voorraad en het plaatsen van bestellingen, het indexeren, klasseren en archiveren van documenten, het kopiëren van documenten, het verwelkomen van bezoekers en het identificeren van hun vragen, het aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken of het noteren van boodschappen. Taalkennis in het Duits en Engels (beperkt) en Frans en Nederlands (zeer goed) is vereist.

Aanbod en voordelen:

Wij bieden een gewoon contract van onbepaalde duur aan met een voltijdse tewerkstelling in dagdienst. Je kunt zo snel mogelijk starten. Het salaris is afhankelijk van je diploma/ervaring. Daarnaast bieden wij maaltijdcheques aan. Je werkt een aantal uur per week, verdeeld over meerdere dagen. Op vrijdag werk je tot u. De werktijdregeling kan nog bespreekbaar zijn.

Plaats tewerkstelling:

Industrieweg, Beveren (Roeselare)

Solliciteren:

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer bij ons. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en mogelijk uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html