Carlinks
Image default
Aanbiedingen

auto verkopen , onze werkwijze

Auto verkopen ,Onze werkwijze

.Je wilt je auto verkopen, maar er niet te veel gedoe mee? Geen kopers die niet op komen dagen, of onbetrouwbare types die net te weinig bieden? Je wilt het snel eens worden over de prijs en de auto gegarandeerd verkopen voor deze prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: Je ontvangt van ons binnen 24 uur het beste bod, en wij betalen direct! www.opkoperwagens.be

 

Hoe werkt het?

Je geeft online alle gegevens van je auto door: het merk, model en eventuele aanvullende gegevens. Wij controleren de gegevens en geven jou het beste bod voor je auto. Dit bod is gegarandeerd en geheel vrijblijvend: je beslist op dat moment of je de auto wel of niet wilt verkopen. Als je liever telefonisch je auto aanmeldt, kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen is het aanmelden van je auto 100% gratis!

 

Gegarandeerde prijs

Als je besluit om je auto inderdaad voor het hoogste bod te verkopen, dan nemen wij contact met je op. Je kunt naar ons toekomen, of wij halen de auto bij je op, wat voor jou het makkelijkst is. Vervolgens betalen wij je direct: contant, per cheque of overschrijving. Niet onderhandelen of sjoemelen, maar de afgesproken prijs. Het bod blijft drie dagen geldig. Je weet dus zeker dat je binnen 24 uur je auto verkocht hebt – voor de beste prijs!

Voor wie?

Je kunt bij ons terecht met alle soorten auto’s en wij kopen zowel van particulieren als van bedrijven. Het aanmelden van je auto kost je helemaal niets en omdat alleen de gegevens van je auto zichtbaar zijn, hoef je je geen zorgen te maken om je online veiligheid. Al je persoonlijke gegevens zijn veilig bewaard en wij brengen een bod uit op basis van de informatie die jij over je auto verstrekt.

Snel, veilig en gegarandeerd!

Je auto verkopen gaat bij ons binnen 24 uur, op basis van de beste bieding en voor een gegarandeerde prijs! Elk merk en elk model raakt via ons verkocht tegen de hoogst mogelijke prijs. Je gegevens zijn bij ons veilig en wij zullen daar nooit misbruik van maken. Je krijgt je bod binnen een dag en kunt zelf kiezen hoe je de auto aflevert en hoe je betaald wilt worden. Dat is nog eens service! Aarzel dus niet lager en meldt gratis je auto aan. Het beste bod tegen gegarandeerde prijs binnen 24 uur – de gemakkelijkste oplossing om je auto te verkopen!

 

https://www.opkoperwagens.be