Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Een autowrak verkopen is zo geregeld…

Heeft u een autowrak en wilt u daar snel vanaf? Verkoop deze dan snel via internet! Een autowrak verkopen is zo geregeld. Het kan zelfs binnen 1 dag tijd en zelfs aan een goede prijs! Hoe dat kan leest u in dit artikel.

Een autowrak verkopen doet u het beste via een online autoveiling. Zo bereikt u namelijk ruim 5000 garagisten en dealers die raad weten met een schadewagen. U krijgt altijd de beste prijs omdat er ruim 5000 bedrijven een bod kunnen uitbrengen, en over elkaar heen bieden.

 

Waarom kopen de dealers graag een autowrak

Dealers en garagisten kopen graag autowrakken op omdat zij zelf goedkoop de schades kunnen herstellen of de auto kunnen hergebruiken voor onderdelen. Soms is een auto bijvoorbeeld meer waard in onderdelen dan wanneer hij in elkaar zit. Om deze dealers en garagisten te bereiken is er de autoveiling. De autoveiling bundelt de kracht en brengt in een klap het autowrak onder de aandacht.

 

Verkopen is gratis

Niet alleen uw autowrak verkopen is gratis, maar ook het aanmelden en de ophaling. U maakt geen kosten voor het gebruik van de autoveiling. Geheel risicovrij dus!

 

Niet verplicht om het bod te accepteren

Uit de veiling rolt een bod, het hoogste bod wel te verstaan, want alleen het hoogst behaalde bod in de veiling wordt met u gecommuniceerd. Dit bod kunt u accepteren of afwijzen. Afwijzen betekent dat u geen interesse heeft en uw autowrak niet wilt verkopen tegen het geboden bedrag. Accepteren betekent dat u wel het voertuig wilt verkopen. Wilt u wel het autowrak verkopen tegen het genoemde bod, dan worden uw gegevens en de gegevens van de koper met elkaar uitgewisseld en kunt u vervolgens een afspraak maken. De koper komt dus naar u toe om de auto op te halen. De ophaling kost u niets! U krijgt direct het afgesproken geldbedrag overhandigd en u bent van de auto af. Zelfs een auto zonder keuring of een afgekeurde auto verkoopt u op deze manier zonder enige moeite. Probeer het daarom meteen uit. Het kost u niets en u loopt geen risico!

 

Gerelateerde artikelen

Kapotte auto verkopen wordt steeds populairder

Autogarage Saab Arnhem; jouw auto verdient de beste service

Een Auto verkopen? Veil hem!