Carlinks
Image default
Beauty en verzorging

Een opleiding volgen bij een nagelstudio om nagelstyliste te worden

Als u nagelstyling geweldig vindt en u daar graag uw beroep van zou willen maken, dan kunt u overwegen om een opleiding tot nagelstylist te volgen. Nagelstylist is een creatief beroep waar u veel van uzelf in kwijt kunt. Maar als u nagelstyliste wilt worden, heeft u ook specifieke vaardigheden en kennis nodig. Er zijn daarom opleidingen tot nagelstyliste die u kunt volgen bij een erkende nagelstudio of nagelstylist. Dat kunt u bijvoorbeeld doen bij de nagelstudio Tres Sjiek in Vlaanderen. Nagelstyliste Nele Decock, die dit bedrijf heeft opgericht, heeft ruim 20 jaar ervaring in deze branche. Ze draagt graag haar kennis over als u nagelstyliste wil worden.

Wat u allemaal moet kunnen als nagelstyliste

Een belangrijk onderdeel van het werk van een nagelstylist is het verzorgen van de nagels. Daarbij kunt u denken aan het lakken van de nagels of het aanbrengen van acrylnagels. Dat laatste is een heel precies werk waar de nodige oefening aan vooraf gaat. Het werk van een nagelstylist bestaat ook uit het verzorgen van zwakke nagels of de nagels van mensen die nagelbijten en ervan af willen komen. Voor het verzorgen van nagels heeft u theoretische kennis nodig, wat een belangrijk onderdeel vormt van de opleiding. Ook komen allerlei praktische onderdelen aan bod tijdens de opleiding tot nagelstyliste. U kunt bij deze nagelstudio in Vlaanderen kiezen uit verschillende opleidingen, zoals Basis Manicurist waarmee u een goede basis legt als u nagelstyliste wil worden.

Vraag meer informatie over de opleiding tot nagelstyliste

Als u nagelstyliste wilt worden, dan kunt u voor meer informatie terecht op de website van deze nagelstudio uit Vlaanderen. Naast de verschillende opleidingen kunt u er ook materialen kopen die u nodig heeft bij de opleiding, zoals een starterspakket gelnagels. Voor een goede opleiding als u nagelstylist wilt worden, kunt u dus het best aankloppen bij de erkende nagelstudio Tres Sjiek.