Carlinks
Image default
Vervoer en transport

Een snelle herstelling van uw trucks in een goede garage in Antwerpen

Is uw vrachtwagen aan een grondig onderhoud toe? Breng uw trucks dan binnen in de garage van BDB Truck & Trailer Repair in Hoboken in Antwerpen. Daar bent u steeds zeker van een snelle herstelling en een professionele aanpak. De specialisten bekijken uw volledige voertuig en voeren een grondige herstelling uit waar nodig. U zult dus nooit teveel betalen tijdens het onderhoud en kunt altijd rekenen op een service op maat. Het bedrijf garandeert u een veilige reis tegen een betaalbaar tarief. Bovendien staat de garage ook in voor het takelen en bergen van vrachtwagens, bestelwagens of bussen.

Grondig herstel van uw truck door professionele garagisten

Zoekt u naar een geschikte garage voor de herstelling van uw voertuig? Reken dan op de snelle service van BDB Truck & Trailer Repair in Hoboken in Antwerpen om uw trucks, aanhangwagens of bestelwagens grondig onder handen te nemen. De precisie en flexibiliteit van de ervaren garagisten zorgen voor de beste uitvoering en een vriendelijke service. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over hoog oplopende kosten of tijdverlies. In deze garage kunt u zeker zijn van een snelle service en een professioneel onderhoud aan een betaalbare prijs. Daarnaast kunt u ook bij dit bedrijf terecht om uw voertuig te takelen bij autopech. De takeldienst zorgt voor een snelle depannage in Antwerpen en brengt uw vrachtwagen of personenwagen dan onmiddellijk naar de garage voor herstelling.

Laat uw tachograaf ijken door een professional

Als erkend servicepunt en gecertificeerd installateur van tachografen kunt u ook op BDB Truck & Trailer Repair vertrouwen voor een deskundige ijking van uw tachograaf. In de garage in Antwerpen maken de specialisten uw trucks opnieuw veilig voor een lange reis. Ze installeren een toestel dat zowel de rijtijd, -snelheid en -afstand alsook de specifieke rusttijden van de chauffeur meet. Laat uw tachograaf, begrenzer en signalisatie installeren door een professionele garage.