Carlinks
Image default
Gezondheid

Het nut van een dagelijkse gembershot

In elke supermarkt kan je wel gember vinden. Het wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld thee of in de Thaise en Indische keuken. Gember smaakt een beetje pittig en veel mensen houden of wel of niet van de smaak. Deze wortel is echter heel erg gezond voor het menselijk lichaam en ondersteund het immuunsysteem. Wanneer je de dag begint met een gembershot begin je de dag direct goed. In dit artikel bespreken we het nut van een dagelijkse gembershot.

Waarom is een gembershot zo goed?

Normaal zijn wij van de 100% pure biologische sapjes. Bij dit gembershotje hebben wij echter ingrediënten zoals citroengrassen, kaneel, ginseng en sinaasappel toegevoegd om de sterke smaak van rauwe gember iets te verbeteren. Zo krijgt het shotje een betere smaak. Daarnaast zijn de toegevoegde ingrediënten ook volledig biologisch en dragen ze bij aan een gezonder lichaam. Wil je beginnen met gembershot, bekijk dan de website van Sapje. Hier kan je naast een gembershot ook verschillende andere 100% biologische groentesapjes vinden.

De smaak van gember kan erg wennen zijn. Wanneer je de dag gezond wil beginnen is een gembershot echter toch heel goed voor je. In een gembershot zitten vele vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat je een goede weerstand opbouwt. In een gembershot zitten bijvoorbeeld ruime hoeveelheden vitamine C en A en het mineraal koper. Dit zorgt ervoor dat je energiestofwisseling wordt verbeterd en je een boost van energie krijgt. Je kan je dagelijkse kopje koffie in de ochtend vervangen met een gembershot. Daarnaast draagt het bij aan een verbeterd immuunsysteem.

Een gembershot kan ook een perfect begin zijn van een detoxkuur. Wanneer je een lange periode erg veel stress hebt ervaren of ziek bent geweest is het soms verstandig om aan een detoxkuur te gaan. Dit kan nu ook in de vorm van een abonnement. Zo krijg je elke dag, elke week of per maand een 100% biologisch groentensapje of detoxkuur binnen. Door middel van de groentesapjes kan je het menselijk lichaam ondersteunen en het immuunsysteem verbeteren waardoor je minder snel ziek wordt en je over het algemeen beter voelt.  

Waarom kies je voor sapje

Wanneer je een groentesap koopt in de supermarkt ben je niet 100% verzekerd dat het product volledig biologisch is. Er kunnen namelijk bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt bij het groeiproces of het sap kan samen zijn gesteld uit een concentraat en water. Bij Sapje ben je ervan verzekerd dat je een sapje binnenkrijgt die 100% biologisch is en vers van eigen land is gehaald. Dit geldt natuurlijk ook voor onze gember shots!

Onze sappen worden gemaakt van groentes van ons eigen land. Deze groentes zijn niet behandeld met bestrijdingsmiddelen en worden in sap veranderd in ons sap lab, dat werkt op 100% zonne- en windenergie. Je kan de gembershotjes vinden op onze website online bestellen. Vlak na het maken van deze shotjes worden ze ingevroren en wanneer je ze binnenkrijgt bij je deur zijn ze nog volledig vers. Zo kan je elke dag genieten van je favoriete verse sapjes.

 

https://www.sap.je/