Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe ziet het proces eruit van een bumper herstellen

Hoe voorzichtig je vaak ook bent met je auto, soms gebeurt het toch dat je net even iets raakt of langs een object rijdt waardoor je een lichte beschadiging of kras op je bumper krijgt. Heel vervelend natuurlijk, maar voor elk probleem is een oplossing. Tegenwoordig heb je bedrijven zoals AAS dagherstel die precies weten hoe ze deze schades en krassen kunnen verwijderen en kun jij weer vol trots verder rijden met je auto waarvoor je wellicht jarenlang gespaard hebt!

 

Lakschade bij een kras

Wanneer je niet helemaal zeker weet of je nu net toch dat ene paaltje bent aangereden of langs een andere auto bent gegaan en daarom gaat kijken hoe je bumper er aan toe is, moet je vooral letten op lakschade. Als je kras op je bumper zo is dat je een witte achtergrond ziet, dan weet je zeker dat ook je lak is beschadigd. Als controle kun je nog met je nagel over de kras heengaan. Als die er niet soepel overheen gaat, dan is de lakschade een feit.

 

Bumper herstellen

Je wilt natuurlijk je kras en lakschade herstellen. Met een kras van maximaal 20 centimeter groot is dat geen enkel probleem voor AAS dagherstel. En mocht je nu denken dat door die ene kras een groot deel van je auto moet worden overgespoten dan heb je het absoluut mis. Meestal is dat echt niet nodig en is de kras zelf herstellen en spuiten al voldoende. Je hebt dan niet alleen sneller je auto terug, maar je bent ook nog eens minder kosten kwijt voor de reparatie. En zie je toch opeens nog een tweede kras? Dan zorgen ze ervoor dat dit voor een kleine vergoeding ook wordt gerepareerd.

 

Ster in voorruit

Je krijgt er altijd wel een keer mee te maken. Een steentje dat net opspat en je raam vind, met als gevolg een ster in je ruit. Dat is niet alleen heel erg hinderlijk, maar kan ook zorgen dat je een hele scheur in je ruit krijgt, en dat is ook nog is erg gevaarlijk. Het is dan zaak dat je dit zo snel mogelijk laat herstellen voordat je er een hele nieuwe ruit in moet laten zetten.  

 

Ster in je voorruit herstellen.

Gelukkig kan AAS dagherstel je helpen om je sterretje in je voorruit geen enorme scheur te laten worden. Wanneer je sterretje maximaal de grootte heeft van een twee-euromunt dan ben je bij hen aan het juiste adres. Je krijgt ook nog eens vier jaar garantie op je reparatie en een eventuele twee ster in je voorruit repareren ze kosteloos.