Carlinks
Image default
Dienstverlening

Transport met uitstekende dienstverlening vanuit Antwerpen

In dé havenstad van België vindt u verschillende transportbedrijven, maar S’Jegers is toch diegene die er het meest uit springt. Met een fumigatie-zone in Kallo, op een steenworp van de Antwerpse Haven, een magazijnencomplex in Tessenderlo en een uitgebreide infrastructuur met kantoren en een eigen garage op het nieuwe terrein in Laakdal hebben zij alles in huis dat u nodig kan hebben. Transport, Antwerpen en S’Jegers zijn drie termen die hand in hand gaan.

Wat je zelf doet, doe je beter: de slogan van deze transportexpert

Het herstellen van de vrachtwagens doen ze zelf, net als het onderhoud en de depannage. De containers worden ongedierte- en schimmelvrij gemaakt in hun eigen fumigatie-zone. Wanneer uw goederen even moeten opgeslagen worden tijdens het transport, doen ze dat op eigen terrein in Antwerpen. Dit allemaal gecombineerd met de GPS trackers op de vrachtwagens betekent dat ze continu weten waar elke vracht exact is. Dit transportbedrijf is al actief sinds 1995 en heeft veel expertise opgebouwd doorheen de jaren. Met een enorme vloot van 300 trekkers, 600 containerchassis, een 20-tal trekkers uitgerust voor koel- en vriestransport, 250 huifkarren, tankwagens en kiepwagens staat dit bedrijf klaar om al uw goederen te vervoeren. Droge bulk wordt snel en efficiënt vervoerd door middel van walking floor-transport. Bij walking floor-transport worden de goederen, zoals zand of graan, automatisch naar buiten geschud door de hydraulische vloer van de trailer. Ook ingepakte goederen zoals paletten en papierrollen rollen vlotjes naar buiten dankzij walking floor-transport. Zo besparen u en het transportbedrijf veel tijd.

Contacteer hen voor meer informatie

De hoofdkantoren van dit door transport bezeten familiebedrijf liggen in Laakdal, op de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg. Ze halen goederen op en leveren ze echter doorheen heel Europa. Contacteer hen voor een afspraak of vraag via hun website een offerte aan voor uw transport.

https://sjegers.eu/walking-floors/