August 2, 2021

Interessante en informatieve artikelen over de auto markt

Datamining is een van de meest populaire machine learning-technieken. Het is het proces van het extraheren van verborgen, onbekende en nuttige informatie uit de grote datasets. Hier zijn 5 beste open source datamining-tools die u moet kennen.

1. Apache Mahout
Dit is een populair gedistribueerd lineair algebra-raamwerk. Het is een wiskundige uitdrukking van Scala DSL, die is ontworpen om statistici en datawetenschappers hun algoritmen op een snelle manier te laten implementeren. De tool ondersteunt meerdere backends, waaronder Apache Spark. Met Mahout kunnen apps sneller grote datasets analyseren.

2. ELKI
ELKI staat voor Environment for Developing KDD-Applications Supported by Index-Structures. Het is een open-source dataminingsoftware die is geschreven met Java. Het platform is ontworpen voor algoritme-onderzoek. ELKI-platform richt zich op onderzoek in algoritmen, met een focus op niet-gesuperviseerde methoden in clusteranalyse. ELKI biedt data-indexstructuren zoals R*-tree. Het platform biedt een uitgebreide verzameling zeer parametreerbare algoritmen.

3. KNIME
Het op Eclipse gebaseerde framework is geschreven in Java. Het is een meertalige software-ontwikkelomgeving. KNIME is een gratis platform voor gegevensanalyse, rapportage en integratie. Hiermee kunt u kiezen uit 2000 nodes en visuele workflows creëren met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

4. Oranje
De open-source, op componenten gebaseerde dataminingsoftware voor machine learning en datavisualisatie is het meest geschikt voor een reeks datavisualisatie-, verkennings-, voorverwerkings- en modelleringstechnieken. Orange heeft interactieve datavisualisatie waarmee eenvoudige data-analyse kan worden uitgevoerd.

5. Rammelaar
Deze open-source GUI voor datamining presenteert statistische en visuele samenvattingen van gegevens. Rattle maakt het mogelijk om gegevens te transformeren om klaar modellering mogelijk te maken. Het bouwt ook onbewaakte en bewaakte ML-modellen op basis van gegevens. De beste eigenschap van Rattle is dat het aanzienlijke functionaliteit voor datamining biedt door de kracht van statistische R-software bloot te leggen.

 

8 Beste open source-tools voor datamining
Apache Mahout.
DataMelt.
ELKI.
mes.
Oranje.
Rammelaar.
scikit-leren.
Weka.

 

Open source data mining tools

 

https://www.dergatsjev.be/2021/02/event-over-python-machine-learning.html
Internet

Archieven