Carlinks
Image default
Auto’s en Motoren

Goede kwaliteit auto detail producten

Er zijn super verschillende producten die je kunt gebruiken voor het schoonmaken van je auto. Het interieur moet worden schoongemaakt, de wielen, de buitenkant van de auto en ga zo maar door. Als je producten gaat kopen voor het schoonmaken van je auto is het natuurlijk fijn om te weten of deze spullen wel goed zijn, zodat ze bijvoorbeeld geen krassen op je lak of een nare geur achterlaten. Daarom is het handig om spullen van een goed merk te halen zoals Meguiar’s. Zo heb je gegarandeerd waar je voor zoekt in plaats van dat je spullen koopt voor goedkoper maar die dan niet helemaal aan je eisen voldoen.

Het ontstaan van Meguiar’s

Meguiar’s is één van de eerste die is begonnen met het produceren van detailing producten. Meguiar’s begon hiermee in 1901, dat was voor dat de automobiel was uitgevonden. Toen ze net waren begonnen focuste ze zich op detailing producten voor meubels en meer. Toen daarna de auto werd uitgevonden draaide ze hun focus om naar de auto. Ze zagen hierin een goede kans om te groeien en dat is ze ook gelukt. Meguiar’s is uitgegroeid tot één van de bekendste, misschien wel de bekendste producent van detailing producten. Ze hadden altijd al het idee dat kwaliteit boven kwantiteit staat, en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze één van de belangrijkste zijn op deze markt. Hun producten zijn gebruiksvriendelijk en werken goed zonder nadelen. 

Verschillende producten

Meguiar’s biedt heel veel producten aan op de detailing markt, een paar voorbeelden zijn de autoshampoos, detailing sprays en de schoonmaakdoekjes. Wat is er nou zo speciaal aan deze producten? Als je bijvoorbeeld kijkt naar de autoshampoo, deze heeft een krachtige reiniging om de lak van de auto goed schoon te maken. Met deze shampoo zal het vuil direct losbreken van je lak en hoef je deze alleen nog maar af te spoelen en je auto zal weer glimmen. De detailing sprays kunnen worden gebruikt voor zowel het interieur als de lak. Wanneer je geen zin hebt om je auto grondig schoon te maken, maar je deze toch even fris eruit wilt laten zien dan kun je even de detailing spray erop spuiten en deze zal de auto als nieuw eruit laten zien. Detailing spray voor de lak is een soort van wax, je spuit deze op je auto en laat het even intrekken zodat het vuil wordt losgemaakt, daarna kun je met een meguiar’s doekje het zo eraf vegen en lijkt het net als nieuw. Het Meguiar’s schoonmaakdoekje bestaat uit microvezels zodat je geen krassen op je lak zult krijgen.