Carlinks
Image default
Banen en opleidingen

Assistent-winkel vacatures

 

Hulp gerant accent national non-food diy 

Functie voor de vacature als hulp gerant te lokeren

Help je de verantwoordelijke in het dagelijkse beheer van de winkel.

Dit bij volgende afdingen :

opvolging stock. opvolging aankoop.

bestellingen plaatsen. promoties producten opvolgen.

klanten volgen waar nodig. aansturen winkelpersoneel.

Kan je je niet menen in de taken voor de vacature als hulp gerant in lokeren maar ben je toch nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel me dan beschermd op het aantal 09/235. 26. 84 en dan kunnen we gezamenlijk op zoek gaan naar jouw ideale job!

Aanbod onze klant is gedeelte van een groot bedrijf wat je tal van voordelen kan bieden. zo is er dressuur on-the-job zijn er doorgroeimogelijkheden is er flexibiliteit op werkvlak. . . . jouw profiel voor de vacature als hulp gerant te lokeren kan je je menen in aankomend profiel : je spreekt goed nederlands met de computer werken is geen uitdaging voor jou. je bent bereid eeuwig bij te aanleren over producten en technieken. je bent ordelijk gestructureerd en je kan doelgericht werken. je bent klantgericht ingesteld en hebt een commerciële spirit. je bent bereid om op zaterdag te werken.

je bent flexibel ingesteld. kan je je niet menen in het profiel voor de vacature als hulp gerant in lokeren maar ben je toch nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? bel me dan beschermd op het aantal 09/235. 26. 84 en dan kunnen we gezamenlijk op zoek gaan naar jouw ideale job!

Professionele info en reglementering bijwerken stukken deponeren en klasseren, verplaatsingen van de verantwoordelijke of van teamleden regelen, mappen verzorgen en volgen ( samenstellen, samenvatten, bijwerken van bestanden,. . . ), brieven, onderworpen, nota’s,. . . opstellen en redigeren, afspraken en programma van een verantwoordelijke of een medewerker regelen telefonische oproepen en bezoekers filteren, stukken ingeven, correspondentie verzorgen en e-mailberichten beheren, vergaderingen voorbereiden en regelen ( uitnodigingen, voorbereiding van de mappen, reservering van zalen,. . . ), beslissingen, dienstnota ‘s, contracten verzorgen en doorgeven, zowel inwendig als extern, tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten beschaven en bijwerken

https://www.vindazo.be/vacatures/assistent-winkel.html

Gerelateerde artikelen

administratief medewerker

Chef-Kok woonzorgcentrum

Vacatures today